Summer cup 2003 na Domaši - Valkove

22.08.2003 Celý región

Na výzvu spoločnosti Orange Slovensko a.s. , ktorá vypísala súťaž na 3 milióny korún pod názvom „ 3 milióny udrží vaše nápady nad vodou“ , zareag...
Na výzvu spoločnosti Orange Slovensko a.s. , ktorá vypísala súťaž na 3 milióny korún pod názvom „ 3 milióny udrží vaše nápady nad vodou“ , zareagovalo aj ABC Centrum voľného času v Stropkove. Vedúci oddelenia pre vedu a techniku Ján Jurčišin a oddelenia pre mládež Martin Blaško vypracovali a zaslali dovedna 10 projektov. Z Prešovského kraja bolo podaných spolu 95 projektov. Sedem projektov bolo pre tento kraj aj schválených. Medzi nimi aj projekt ABC CVČ v Stropkove pod názvom „ SUMMER CUP 2003“ .

Náplňou samotného „ letného pohára 2003“ bude stále populárnejší nohejbal a volejbal, ktoré budú doplnené rôznymi sprievodnými akciami, ako napr. súťaž v ťahaní áut, preťahovanie lanom, tanečné súťaže, ale aj súťaže pre rodiny s deťmi. Celé podujatie sa uskutoční v sobotu 30. augusta na Valkove v areáli hostinca Rumpeľ na ihrisku. Začiatok turnajov je naplánovaný na 13.hod, po ich uskutočnení návštevníkov určite poteší bohatý kultúrny program tvorený koncertnými vystúpeniami skupín Apollón, O2H, Schyzofém. Odvaha a krása bude prezentovaná v súťaži MISS MOKRÉ TRIČKO. Celodenný program sa zavŕši nočnou diskotékou. Súťažiť sa bude o atraktívne ceny v celkovej hodnote cca 13.000 Sk.
Nohejbalové a volejbalové dvojice sa už od teraz hlásiť v ABC CVČ v Stropkove alebo priamo v deň konania akcie do 11.hod u organizátorov v hostinci Rumpeľ. Štartovné je 100, - Sk na jeden herný tím.
Sme názoru, že SUMMER CUP 2003 bude atraktívnym ukončením sezóny na Domaši. Chceli by sme, aby sa SUMMER CUP stal každoročnou tradíciou.
(Ján Jurčišin - zodpovedný za projekt)
 

Vyberte región